fbpx

Wat zou je graag willen?

PERSONAL TRAINING

Je hebt besloten om fitter en sterker te worden dan ooit tevoren – awesome! Alles begint met een goede solide basis, het fundament. Op een zwakke fundering kan er namelijk niet gebouwd worden.

 

Wat is personal training precies?

Personal training kan jou helpen als je net begint met trainen, of wanneer je al een tijdje tegen een plateau aan zit en deze wilt doorbreken. Wat zijn de belangrijkste voordelen van personal training? Hieronder lichten we een aantal pluspunten toe:

  • Deskundige 1 op 1 begeleiding
  • Makkelijker jouw doelen behalen
  • Stok achter de deur
  • Ook mentale begeleiding
  • Minder kans op blessures

“Onze missie is om iedereen te laten ervaren wat het daadwerkelijk inhoudt om de beste versie van jezelf te zijn.”

EARLYBIRD TRAINING

Earlybird training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van personal training te hoog vindt. Earlybird training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Wat is earlybird training?

Onze earlybird training bestaat uit een groep die vroeg in de ochtend samen traint. Hoe vroeg? Nou….om 5:30 uur, 6:00 uur of 6:30 uur.

Bij deze training heb je persoonlijke begeleiding en het samen sporten werkt vaak extra motiverend. EN je bent klaar voordat de dag überhaupt begonnen is!

Een earlybird trainingssessie duurt 30 minuten en de workouts zijn voornamelijk gericht op functioneel trainen (kracht en conditie).

Earlybird training biedt:

• Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
• Trainen voordat de dag begonnen is
• Training in gezelschap om het plezieriger te maken
• Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat

CROSSFIT

CrossFit is voor een fractie van de kosten vergeleken met een personal trainer. Al onze leden zijn direct gekoppeld aan de coaches die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor het monitoren van de progressie en hun ‘atleten’ te begeleiden om zo persoonlijke fitness doelstellingen te behalen.

Tijdens onze groepstrainingen die gemiddeld 1-uur duren, worden deelnemers onder begeleiding van onze professionele coaches begeleid worden door de verschillende fases van fitness, herstel en voeding:

  • Mobiliteits-trainingen die mobiliteit (beweeglijkheid) van de gewrichten hersteld en beter laat functioneren;
  • Warm-up die in directe relatie staan met de workout, om zo het lichaam optimaal voor te bereiden;
  • De Workout of the Day (WOD) – die kan bestaan uit een combinatie van gymnastiek, rennen, springen, squatten, olympische gewichtheffen, powerliften, kettlebells trainingen etc.;
  • Cooling-down herstel tips en technieken om je lichaam en geest voor te bereiden op de rest van je dag en uiteraard de volgende WOD.

Lees in dit artikel waarom CrossFit een van de beste investeringen is die je ooit zult maken!

Doelgerichte programmering van WOD’s

CrossFit lijkt wellicht compleet willekeurig als het gaat om de constante variatie die we dagelijks op onze trainingen toepassen, maar is dit absoluut niet. Simpel gezegd, onze programma’s zijn zo ontworpen dat het de gezondheid en presentatie van onze atleten (leden) constant naar een hoger niveau brengt. Onze leden moeten vooral buiten onze CrossFit Box (gym) waarde toevoegen en aansluiten op de persoonlijke behoeftes.

Iedereen die zich bij ons aanmeld en voor de eerste keer meedoet met een CrossFit les, heeft ook zijn persoonlijke doelstellingen die balanceren tussen zijn vermogen om te leren en zijn kostbare tijd. Onze coaches zijn ingespeeld op het les geven aan kleine groepen en flexibel genoeg om zorg te dragen voor individuele coaching die aansluit op ieders persoonlijke behoeftes. Om dit in goede banen te leiden, maakt Rotown Performance Training Center gebruik van drie verschillende CrossFit programma’s: