fbpx

Fitte Bazen

Waar Zakelijk Netwerken en Fysieke Uitdaging Hand in Hand Gaan!

Over Fitte Bazen

Fitte Bazen is niet zomaar een club; het is een beweging. Speciaal ontworpen voor ondernemers en professionals in Meppel en omstreken, combineren we het beste van twee werelden: zakelijk netwerken en fysieke training. Bij ons krijg je de unieke kans om je zakelijke netwerk uit te breiden terwijl je aan je gezondheid werkt.

Wat Bieden Wij?

Exclusieve Small Group Trainingen: Naast onze reguliere workouts krijg je toegang tot speciale small group trainingen, exclusief voor Fitte Bazen leden.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere ondernemers en professionals uit de regio tijdens onze trainingen en evenementen.

Maandelijkse Netwerk Lunch: Een geweldige kans om te netwerken en te genieten van heerlijk eten.

Exclusieve Evenementen & Bedrijfsbezoeken: Krijg toegang tot speciale evenementen die je zakelijke horizon zullen verbreden.

Teambuilding & Vitaliteitstrajecten: Bied je team een uniek vitaliteitsprogramma aan en verbeter de samenwerking en bedrijfscultuur.

Avontuurlijke Hikes: Vier keer per jaar organiseren we een 5-daagse hike in prachtige locaties zoals België, Duitsland en Schotland. Een geweldige manier om te ontspannen, op te laden en te netwerken.

Waarom Fitte Bazen?

Als ondernemer of professional weet je hoe belangrijk het is om zowel mentaal als fysiek scherp te blijven. Bij Fitte Bazen bieden we je de tools, de omgeving en de community om beide te bereiken. Sluit je aan bij onze beweging en ontdek een wereld van nieuwe mogelijkheden, zowel in de sportschool als in de bestuurskamer.

Word Lid van Onze Business Familie!

Ben je klaar om je fitness- en zakelijke game naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan bij Fitte Bazen en maak deel uit van onze groeiende familie van gedreven professionals.

Informatie aanvraag

15 + 1 =

proefles doen?

Ben je klaar voor een proefles?

Kom een keer meetrainen bij de fitste familie van Meppel.

of