CFM|Mama

Sporten tijdens zwangerschap

Sporten tijdens de zwangerschap. Kan dat? Zeker weten! Samen met Fysio De Commissaris bieden wij CrossFit aan voor zwangere vrouwen en net bevallen vrouwen. We leggen het in onderstaande video graag verder aan je uit.

 

JEAHHHHH! Gemma is zwanger ????????

Dat bracht ons op het volgende idee: structurele aanpassingen in crossfit schema’s voor alle zwangere vrouwen ????

Tijdens je zwangerschap is het namelijk JUIST super GEZOND om te sporten!

Daarom is er: VANAF MEI iedere dag EEN AANGEPAST PROGRAMMA beschikbaar bij @crossfitmeppel SPECIAAL VOOR ZWANGERE VROUWEN!

Ben je niet in de gelegenheid om bij CrossFit Meppel te sporten, maar wel geïnteresseerd in hoe je veilig en verantwoord blijft sporten tijdens je zwangerschap? Hou dit kanaal dan goed in de gaten! We gaan de aankomende periode regelmatig filmpjes posten waarin de aanpassingen van verschillende oefeningen verder worden uitgelegd. ????

Ook als je nog niet sport, geen probleem! Het is nooit te laat om te beginnen >> STARTEN MET SPORTEN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP WORDT JUIST AANGERADEN ????????

Behoefte aan meer info? Neem gerust contact met ons op!

Geplaatst door Fysiotherapie De Commissaris op vrijdag 20 april 2018

Veilig en verantwoord sporten tijdens de zwangerschap en daarna

Er heerst best een taboe rondom zwanger zijn en sporten. Maar starten (of doorgaan) met sporten tijdens de zwangerschap wordt juist aangeraden! Het is vooral belangrijk dat het veilig en verantwoord gebeurt. Bij CrossFit Meppel hebben we hier ervaring mee. Ook jou helpen we graag! We kunnen elke denkbare oefening aanpassen naar jouw situatie.