CFM|Company

Wat is bedrijfsfitness?

Wat is bedrijfsfitness? Bedrijfsfitness maakt het mogelijk voor werknemers en organisaties om meer te bewegen en een gezondere leefstijl aan te nemen. Werknemer kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke korting om een gezondere versie van zichzelf te gaan creƫren. Hoe mooi is dat?!

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Voor veel mensen houdt de prijs van een abonnement op een sportschool ze tegen om te gaan sporten. Zonde, want het levert je zoveel op! Voor werknemers, omdat zij zich veel beter voelen in hun dagelijkse leven, en voor werkgevers omdat bedrijfsfitness helpt het ziekteverzuim binnen een organisatie terug te dringen. Daarnaast zullen fittere werknemers productievere werknemers zijn.

Bedrijfsfitness bij CrossFit Meppel

Jij staat centraal bij CrossFit Meppel. Het is onze passie om te zorgen voor fittere werknemers zodat zij zich gelukkiger voelen in hun dagelijkse leven en dus ook op het werk. Daarmee helpen we automatisch werkgevers een handje op weg om het ziekteverzuim binnen hun organisatie terug te dringen. Laten we samen organisaties gezonder maken! Letterlijk!

Neem contact op