fbpx

events december

Hallo top athleten!

We gaan de laatste maand van het jaar alweer bijna in, wat is 2019 snel gegaan.

We willen jullie even helpen herrineren aan de volgende events:

Zondag 1 december:

Zwartepieten WOD met echte pieten. We gaan vanaf 10:00 uur tot ongeveer 11:30 uur leuke dingen doen met de kids en jullie samen. Het zal dus een ouder/kind workout zijn, hou hier rekening mee. Je kunt gewoon binnenlopen tussen 10 en 11 uur om mee te doen, we starten niet stipt 10:00 uur (wel graag aanmelden via de normale weg).

Dinsdag 10 december:

ZilverFit bij CrossFit Meppel

Op dinsdag 10 december om 10:00 uur hebben we een kennismaking met ZilverFit in de gym. Het doel van ZilverFit is om mensen vanaf 55 jaar te laten CrossFitten. Met een aangepast lesprogramma maar met dezelfde functionele bewegingen helpen we deze nieuwe groep om, bijvoorbeeld, beter te kunnen tillen. De bot- en spierversterkende oefeningen maken de deelnemers sterker. En dat helpt bij vrijwel alle activiteiten, van werken in de tuin tot het spelen met kleinkinderen.

Gratis proefles voor ouders, kennissen of buren. Wonen jouw ouders in de buurt? Of is dit misschien iets voor je buurman of buurvrouw?  Laat ze dan zelf deze vorm van CrossFit ervaren. Mail naar info@crossfitmeppel.nl voor een gratis proefles of app Sierk op 0644045508.

Woensdag 25 december:

GESLOTEN, maar…………….  Mocht 1 van onze top trainers zin hebben om een workout te doen die ochtend, dan laten we het jullie uiteraard weten ?

Donderdag 26 december:

GESLOTEN, maar…………….  Mocht 1 van onze top trainers zin hebben om een workout te doen die ochtend, dan laten we het jullie uiteraard weten ??

Dinsdag 31 december:

OliebollenWOD en bekendmaking winnaars Fat Santa Challenge. We willen het jaar graag goed afsluiten met jullie. En hoe kan dit nou beter dan met Jos the Boss his famous oliebollenWOD. Aanmelden voor dit event kan via de normale weg.

Mocht ons gaandeweg nog wat te binnen schieten, dan horen jullie het direct van ons.

Groet trainerts CrossFit Meppel

proefles doen?

Ben je klaar voor een proefles?

Kom een keer meetrainen bij de fitste familie van Meppel.

of