fbpx

Aanbod

Ik ben jaren geleden op advies van een overgangsconsulente begonnen bij CrossFit Meppel omdat ik niets aan sport/ bewegen deed.
Tot mijn eigen verbazing heb ik het vanaf dag 1 leuk gevonden. Na 5 jaar twee tot drie keer per week de workout of the day te doen, ben ik laatste tijd meer met de high intensity interval training bezig, dit programma heet nu CFM | ZilverFitness.
Het werken met gewichten heeft voor mij niet veel meerwaarde meer. Mijn conditie gaat nu vooruit, gezien mijn leeftijd (64 jaar) kan ik goed meekomen.
Het is prettig om te kunnen schalen en om te merken dat degene die les geeft bij iedereen langsgaat om af te stemmen wat je gaat doen. De sfeer is goed, en je voelt je snel een deel van de familie.
Remmy Schipper-Ottens

CFM | ZilverFitness

cfm | crossfit

CrossFit is voor iedereen (jong en oud) die niet tevreden is over de huidige voortgang van zijn/haar sportieve doelen (bijv. goede voornemens) én voor sporters die juist een aanvulling zoeken op hun huidige sportbeoefening om sterker en fitter te worden, maar hier niet al te veel tijd aan kwijt willen zijn. 

cfm | zilverfitness

Deze lessen zijn speciaal voor iedereen die (bijna) met pensioen is. Functionele training onder begeleiding van een personal trainer. Snel resultaat kan ook nog steeds bereikt worden op oudere leeftijd. De oefeningen die gedaan worden kunnen dusdanig aangepast worden, dat iedereen kan meedoen.

cfm | PT/small group

B.A.S.I.S. pt is HET 1 op 1 en small group trainingsprogramma voor mensen met weinig tijd. Tijdens de 30 minuten train je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht. In slechts 30 minuten heb je een complete functionele workout gedaan.

 

proefles doen?

Ben je klaar voor een proefles?

Kom een keer meetrainen bij de fitste familie van Meppel.

of